Repromail

Repromail is het digitaal order- en bestelsysteem van Vanderheym BV waarmee wij onze klanten in staat stellen opdrachten snel via internet naar ons toe te sturen. Met Repromail heeft u geen beperking in de bestandsomvang.

 

Voor relaties die regelmatig opdrachten bij ons plaatsen bieden wij een digitaal order- en bestelsysteem aan. Voordelen van dit bestelsysteem zijn onder andere dat het mogelijk is om grotere bestanden te versturen en dat opdrachten veilig digitaal verzonden worden. De aanvrager kan een volledige (digitale) orderbon invullen waar alle relevante informatie over de opdracht in opgeslagen wordt, dit voorkomt miscommunicatie en fouten. Ook kan de opdrachtbon gebruikt worden als planningstool voor opdrachten zonder digitaal brondocument.

 

Elke aanvrager krijgt volautomatisch een terugkoppeling dat zijn/haar opdracht bij Vandeheym BV binnengekomen en in behandeling is. Hiervoor ontvangt de afzender ter controle een mailbericht met een order-/opdrachtnummer. Het bestelsysteem is gekoppeld aan ons factureringssysteem, waardoor facturering probleemloos verloopt.

 

Om uw gebruikersnaam en wachtwoord te bewaren is het van belang dat in de internet voorkeur-instellingen wordt gekozen voor het accepteren van zogenaamde “cookies”. Het programma zal namelijk proberen de door u ingevulde gegevens te bewaren in de vorm van een cookie, waardoor u als u een nieuwe order gaat verzenden, niet elke keer al uw eigen gegevens opnieuw hoeft in te vullen.

 

U kunt hier uw Repromail-wachtwoord aanvragen voor het aanleveren van al uw opdrachten.

 

Vraag uw Repromail wachtwoord aan.

Vanderheym B.V.  |  Bettoweg 40, 3125 AB Schiedam

Telefoon: 010 288 64 00  |  Fax: 010 288 64 44  |  E-mail sturen

 

Copyright © 2015 Vanderheym